Trojakronan

 

TROJAKRONAN 23-24

Söndagen den 10 december är det dags för Trojakronan när IF Troja-Ljungby tar emot Rögle BK i Damettan kl. 12.00 och sedan gästas av Mörrums GoIS IK i Hockeyettan vid kl. 16.00.

I samband med matcherna har du som företag eller privatperson möjlighet att vara med och stötta IF Troja-Ljungby med allt ifrån 1 kr, upp till valfritt belopp.

Så fungerar Trojakronan:

Trojakronan innebär att företag är med och betalar 2 kronor eller mer per såld biljett. Som privatperson kan du vara med och betala 1 krona eller mer per såld biljett.

Ljungby Arenas kapacitet ligger på 3 500 personer så maxbeloppet du får betala vid en fullsatt arena är 3 500 kr per krona du bidrar med.

Hur går jag med i Trojakronan?

Vill Du som företag eller privatperson gå in och stötta oss i Trojakronan, vänligen kontakta Christopher Moberg på christopher@troja-ljungby.com.

Eller anmäl dig via formuläret!

Scanna nedan QR-kod eller tryck här för för att komma till formuläret!

FRI ENTRÉ – TROJAKRONAN

Fyllda läktare och publikfest på gång när det är dags för Trojakronan och 75-årsjubileum i Ljungby Arena. Se till att vara på plats och stötta föreningen!

Sprid informationen om Trojakronan, bjud med dina vänner och se till att besöka Ljungby Arena den 10 december. Varje person är viktig för att höja värdet på Trojakronan.

Vi är Troja tillsammans!

MATCHBILJETT

Till denna dag är det fri entré på ståplats och sittplatserna kostar endast 75 kr (Fri placering under damernas match). Detta tack vare företag och privatpersoner som bjuder på entrén.

Även om dagen är gratis så krävs det en matchbiljett för att komma in till denna publikfest.

För att vara helt säker på en plats kan du reservera din biljett redan nu, du hittar biljetterna på nedan länk:

BILJETTER

EXPONERING TROJAKRONAN

Hur syns vi som företag/privatperson?

De företag som är med och bidrar får sitt namn exponerat på mediakuben under matcherna den 10 december samt på vår hemsida och sociala medier. Samtidigt som man är med och tävlar om olika priser/ exponeringsmöjligheter tillsammans med föreningen 2024/2025.

VINSTLISTA FÖRETAG

1. LED-reklam, säsongen 2024/2025 (värde: 40 000 kr)

2. Biljettpott 25 biljetter, säsongen 2024/2025 (värde: 5 000 kr)

3. Annons i stora programbladet, säsongen 2024/2025 (värde: 3 000 kr)

4. Matchtröja (värde: 549 kr)

Tack för ert stöd Trojaner! Vi är Troja Tillsammans!

SUPPORTERKRONAN

På allmän begäran gjorde Supporterkronan comeback i samband med säsongen 22/23 och kommer även att finnas med under säsongen 23/24!

Konceptet är enkelt – för att vara med i Supporterkronan och stötta oss under Trojakronan, swishar du valfritt belopp till 123 143 96 78.

Alla som swishar ett belopp är med och tävlar om följande:

  • Signerad matchanvänd klubba från säsongen 2023/2024
  • 2 st sittplatsbiljetter inkl. matchbuffé till valfri match efter jul
  • 4 st sittplatsbiljetter till valfri match efter jul