Trojas målvaktstrio klar!

IF Troja-Ljungby kan med glädje presentera att målvaktsuppställningen är klar för kommande säsong!

Sportchef Jens Gustafsson om de tre målvakterna:

– Att vi har möjligheten att fortsätta med samma målvakter som förra säsongen och också kunna addera till Vilgot Holm känns väldigt bra och spännande för framtiden. Jesper kom ”hem” och vi tycker att han blev bättre och bättre ju längre säsongen gick. Jesper kommer börja betydligt längre fram i sin utveckling i år och nu har han och vår målvaktstränare Krystof fått jobba tillsammans en säsong och deras samarbete har verkligen satt sig.

– När det gäller Viktor är han oerhört ambitiös och träningsvillig och hittat ett fint samarbete med Krystof. Att till denna säsong även få in Vilgot som vänder hem från USA känns inspirerande. I och med att vi nu väljer att vara tre målvakter, så kommer vi ha ett samarbete med Värnamo och det ger oss en bra möjlighet att ge alla tre målvakterna matchning på seniornivå.

Vilgot Holm kommenterar:

– Ska bli otroligt kul att återvända hem till Troja! Jag ser fram emot möjligheten att ta klivet in i hockeyettan och följa med klubben jag älskar på resan tillbaka till Hockeyallsvenskan. Vi ses till hösten alla Trojafans!

Viktor Westermark kommenterar:

– Inför denna säsong hoppades jag på att få fortsätta i Troja, vilket jag är mycket glad och tacksam över att jag får göra. Känns som en inspirerande plats att spela och utvecklas i och kommer göra allt för att vi ska ta oss tillbaka till Hockeyallsvenskan.

Jesper Eliasson kommenterar:

– Känns riktigt kul att stanna kvar ett år till i Troja. Gillar planen som klubben satt upp och skoj att vara med på återtåget till Hockeyallsvenskan. Ser framemot en ny säsong i den rödvita tröjan!