Carl-Henrik Edwardsson klar för Troja!

IF Troja-Ljungby är glada att meddela att Carl-Henrik Edwardsson skrivit på för Troja, en ung utvecklingsbar och en spelare som väljer att bygga vidare sin karriär i Troja.

Carl-Henrik Edwardsson kommenterar:

– Känns mycket inspirerande att få komma ner till Ljungby igen och få dra på sig den rödvita tröjan. Trivdes superbra under min period då jag lånades ut från Västervik till Troja så det känns skönt att få vara med från start denna säsong.

– Förra säsongens slut lämnades med en rejäl revanschlusta så blir roligt att få komma till Troja igen och vara med på resan tillbaka till Hockeyallsvenskan, fick vara med Nybro uppflyttning för två säsonger sedan och hade kunnat offra vad som helst för att få uppleva något liknande igen!

Sportchef Jens Gustafsson om Carl-Henrik:

– Han hade en ryckig säsong förra året, med utlåning till olika klubbar. Men när han fick kontinuitet och var hos oss en längre period så visade han sitt rätta jag. Vi tror att med lugn och ro och vara med från start kommer gynna C-H’s spel. Han visade i slutet att han är en oöm spelare som gillar det fysiska spelet och kampen framför mål.