Sommarhockeycamp

IF Troja-Ljungby Sommarhockeycamp

Under måndag till och med fredag, V.31, fylls dagarna upp med flertalet ispass varvat med mängder av olika aktiviteter i och runt om Ljungby Arena. Verksamheten bedrivs som en s.k. ”daghockeyskola”, vilket innebär att schemat sträcker sig från morgon till eftermiddag/kväll.

Målgrupp

Vi riktar oss till alla spelare i U10-U15.

Individuellt fokus

Fokus ligger främst på individuell teknik inom områdena skridsko-, klubb- och skotteknik. Det finns även utrymme för olika typer av spel och tävling. Målvakterna har egen målvaktsträning måndag-torsdag samtidigt som de under ispassen ges möjlighet att köra egna moment med målvaktstränare.

Instruktörer & ledare

Vi kommer att ha våra mest välutbildade tränare som instruktörer, erfarna ledare som gruppledare, juniorspelare som hjälpledare samt krydda detta med besök från A-lagsspelare och eventuellt andra gäster.

Boende

För de som kommer utifrån finns naturligtvis övernattningsmöjligheter då det finns möjlighet att boka hotell i Ljungby. Området kring Ljungby Arena erbjuder även möjligheter till att hyra campingstugor eller husvagnsplatser.

Sommarhockeycamp 

  • Kläder med camplogga – i samband med att du anländer till campen tar du emot dina shorts och t-shirt med camploggan på.
  • Förstklassig mat – två mål mat (en lunch och ett matigt mellanmål) om dagen serveras i restaurangen i Ljungby Arena.
  • Samarbete & gemenskap – att förutom ishockey, bad, tävlingar, mm. lära barnen etik & moral, lagkänsla och gruppsamverkan.
  • Erfarna gruppledare – som besitter goda ishockeykunskaper och är utbildade i ledarskap för barn och ungdomar. Även Juniorspelare är med och stärker upp ledarsidan.
  • Skickliga instruktörer – föreningens mest välutbildade instruktörer håller i ispass där individuell utveckling står i fokus. Utbildad Målvaktstränare driver egen träning specifikt för målvakterna. Även A-lags- och Juniorspelare är med och insturerar.
  • Gästinstruktörer – förutom att våra A-lagsspelare deltar så kommer eventuellt någon av våra Troja-fostrade elitspelare på besök.

Mer information samt anmälan

Tryck här eller på nedan camplogga för mer information samt anmälan!

Tryck här för mer information om våra camper!