Sportlovscamp

IF Troja-Ljungby Sportlovscamp

Under tisdagen och onsdagen på Sportlovet, V.8, fylls dagarna upp med ispass varvat med fyspass i Ljungby Arena. Tiderna ligger mellan ca. 08.00-16.00 och båda dagarna serveras deltagarna lunch samt mellanmål i Restaurangen.

Målgrupp

Vi riktar oss till alla spelare i U10-U15. Gruppindelning görs efter anmälan. Vi siktar på att vara maximalt 3 grupper med 24 spelare och 4 målvakter i varje grupp.

Individuellt fokus

Fokus ligger främst på individuell teknik inom områdena skridsko-, klubb- och skotteknik. Det finns även utrymme för olika typer av spel och tävling. Målvakterna ges under ispassen möjlighet att köra egna moment med målvaktstränare.

Instruktörer & ledare

Vi kommer att ha våra mest välutbildade tränare som instruktörer, erfarna ledare som gruppledare, juniorspelare som hjälpledare samt krydda detta med besök från A-lagsspelare och eventuellt andra gäster.

Boende

För de som kommer utifrån finns naturligtvis övernattningsmöjligheter då det finns möjlighet att boka hotell i Ljungby. Området kring Ljungby Arena erbjuder även möjligheter till att hyra campingstugor eller husvagnsplatser.

Länk till anmälan!

Tryck här eller på nedan camplogga för mer information samt anmälan!

Kontakt

Vid frågor kontakta info@troja-ljungby.com.