Mikael Roslund klar för IF Troja-Ljungby!

Årets första supporterspelare kan nu presenteras.

Tack vare en helt fantastisk insamling där fans och företag tillsammans samlat in över 1250 andelar kan vi idag meddela att Mikael Roslund är klar för en återkomst i den rödvita tröjan!

IF Troja-Ljungby vill rikta ett stort tack till alla som bidragit till insamlingen för att kunna landa den första supporterspelaren!

Mikael Roslund kommenterar:

Det känns otroligt roligt att vara tillbaka i Troja. Jag ser verkligen fram emot att vara med och tävla i den rödvita-tröjan igen och bidra till att skapa så bra förutsättningar som möjligt för att nå vara mål.

Stort, stort tack till alla som har gjort det möjligt för mig att komma till Troja och spela igen. Grymt jobbat!

Jens Gustafsson om Roslund:

Under våra samtal har Micke tydligt signalerat att han är oerhört revanchsugen och ser fram emot att komma tillbaka till oss. Micke stämmer in på den profilen av spelare som vi söker då han har rätt karaktär och en tydlig koppling till Troja. Vi är övertygade om att han kommer passa bra in i vårt spelsystem och kommer kunna producera en hel del framåt för oss, berättar Jens Gustafsson.


Supporterspelarna 24/25:

Tack för ert stöd Trojaner! Tillsammans landade vi vår första supporterspelare. Nu fortsätter vi på den inslagna vägen och landar Supporterspelare #2!

SÅ HÄR GÖR DU

För att vara med och bidra till Supporterspelarna 24/25, swishar du 100 kr per andel du vill bidra med till 123 143 96 78. Ju fler andelar du bidrar med, desto större möjlighet har du att vinna fina priser.

KORT OM UPPLÄGGET

Intresset för att hjälpa IF Troja-Ljungby är fortsatt stort, och efter att flera supportrar hörde av sig och efterfrågade en supporterspelare så lanserade vi för några veckor sedan en ny kampanj för supporterspelaren 24/25.

I samband med lanseringen av supporterspelaren 24/25 hade vi ingen namngiven spelare. Utgångspunkten då var att vi skulle lansera namnet på supporterspelaren när allt var i hamn och att målet var att sälja 2500 andelar á 100 kronor. Nu har upplägget ändrats lite och vi har bestämt oss för att försöka landa TVÅ supporterspelare där målet fortsatt är att sälja 2500 andelar á 100 kr men där uppdelningen blir 1250 andelar per spelare.