Press/Media

Tel: 0372-621 81
E-post: info@troja-ljungby.com
BG: 119-3689

Boxadress:

IF Troja-Ljungby, Box 844, 341 18 Ljungby

Besöksadress:

Ljungby Arena, Fritidsvägen 5, 341 40 Ljungby

Kansliets öppettider:

Måndag – torsdag 09.00 – 16.00, fredag 09.00 – 12.00

Webbplatsen troja-ljungby.com
Citera oss gärna, men ange källa med länk.

Alla journalister, reportrar och fotografer måste ackreditera sig till IF Troja-Ljungbys hemmamatcher i Ljungby Arena. Presslegitimation och behörig uppdragsgivare krävs. Meddela oss om ni önskar skrivplats eller fotoplats.

Ackreditera dig till IF Troja-Ljungbys hemmamatcher genom att kontakta oss på info@troja-ljungby.com eller 0372-75 54 35. För att vara säker på plats, var vänlig och kontakta oss minst 24h innan nästa hemmamatch. Vi har förståelse för att det ofta är snabba ryck som gäller och det är inte alltid möjligt att planera sin ackreditering i förväg. Vi gör alltid vårt bästa för att ordna ackreditering och plats på pressrummet även för den som inte kan att ansöka i tid – men då utan att kunna lämna någon platsgaranti.


Pressentrén i Ljungby Arena är placerad vid huvudingången. Där får ni ett presskort som ger er tillgång till pressutrymmen i arenan. Presskortet skall vara väl synligt för vakter samt för spelare och tränare vid intervjuer. Presskortet är personligt. Missbruk av kortet leder till förlorad ackreditering.


Det finns plats för två fotografer vid rinkside. OBS! Det är hjälmkrav på dessa platser. Vill du fotografera från läktaren finns det plats i varje arenaingång. Fotografen ansvarar för att ta med egen hjälm.


Vill ni ha tillgång till Trojas pressmeddelanden/pressinformation, maila oss ditt namn, vilket media du arbetar för samt din e-mailadress.

Har ni frågor eller önskemål går det bra att maila oss på info@troja-ljungby.com.

IF Troja-Ljungby hälsar er varmt välkomna till Ljungby Arena.


Vid större intervjuer eller reportage som inte är i samband med match, mejla info@troja-ljungby.com eller ring 0372-75 54 35.