Säsongskort 2024/2025

 

Äntligen är det dags! Idag släpper vi säsongskorten för kommande säsong i Hockeyettan och Damettan!

Att skaffa ett säsongskort och följa våra rödvita lag från din alldeles egna plats i Ljungby Arena är den största lojalitetshandlingen du kan göra.

Säsongskortsvarianter
– I Säsongskort Premium ingår: SAMTLIGA MATCHER FÖR BÅDE DAM & HERR = Träningsmatcher + Grundserien + Allettan/Allsvenskan/Vårserien + Slutspel/Kval
– I Säsongskort Bas ingår: Träningsmatcher + Grundserien + Allettan/Vårserien
– I Säsongskort Dam ingår: Träningsmatcher + Grundserien + Allsvenskan/Vårserien

Förmånligt pris på Ståplats

Stå upp för Troja! Kommande säsong hoppas vi att uppslutningen på ståplats fortsätter att öka och att vi kan skapa den magiska stämning som vi har gjort många gånger förut. Av den anledningen ger vi er möjligheten att köpa ett Säsongskort Premium för endast 1 900 kr!

Familjepaket

Nu finns möjligheten att köpa säsongskort på sittplats för en familj under förutsättning att man är minst en vuxen och ett barn (5-15 år). Maxbegränsingen per köp är två vuxna och sex barn (5-15 år).
Gäller endast på följande prisregioner: G2, G3, I2 och I3.

Säsongskortsförlängning

Har du haft ett eller flera säsongskort föregående säsong har vi reserverat dessa till dig för kommande säsong 2024/2025. Du kommer då att bli kontaktad via e-mail eller brev med instruktioner om förlängningen.

Är du företagskund och har dina säsongskort i ett Samarbetsavtal ber vi dig att vänta på att våra säljare kontaktar dig. Dina biljetter kommer reserveras tills vi haft kontakt med dig.

Viktigt! Om betalningen inte gjorts innan 31 juli kommer din reservation att avbokas. Gäller ej företag.

Nya säsongskortsinnehavare

Ni som vill teckna nytt säsongskort gör det genom att klicka här!

Säsongskortsinformation

Besök gärna vår biljettsida för mer information du hittar den här!