"Sudden" fortsätter som J20-tränare!

Vi är glada att kunna meddela att Robert Sundin kommer fortsätta som huvudtränare för vårt J20 Regional. Robert går nu in på sitt nionde år i rad kopplat till vårt J20. Hans fortsatta engagemang är ett erkännande för passionen han känner för spelarna och klubben.

Med en imponerande erfarenhet av juniorhockey och en stor kompetens för sporten, har Robert visat sig vara en väldigt omtyckt och uppskattad tränare. Under hans ledning har vårt J20-lag inte bara presterat väl på isen, utan det har också kännetecknats av en stark lagsammanhållning och positiv atmosfär.

Robert Sundin om förlängningen:

”Det ska bli kul att fortsätta leda vårt J20-lag och jag ser verkligen fram emot ännu en säsong med våra fantastiska spelare. Vi kommer fortsätta arbeta hårt för att utveckla deras färdigheter och främja en positiv lagkultur så dem kan ta steget ut i seniorhockeyn framöver”

Robert Sundins fortsatta närvaro som huvudtränare är en garant för stabilitet och framgång för vårt J20-lag. Vi ser fram emot att fortsätta vår resa under hans ledning.

Avtalet är skrivet på ett år.