Supporterspelare #1 24/25 – Hjälp oss att landa Roslund

Tillsammans har vi möjlighet att med gemensamma krafter göra klart med EN av årets Supporterspelare, Mikael Roslund. Om vi lyckas samla ihop 1250 andelar á 100 kronor går vi i mål med säsongens första supporterspelare.

Sedan en tid tillbaka har vi haft en dialog med Mikael och båda parter är överens om att försöka hitta en lösning som gör att Mikael återvänder till IF Troja-Ljungby.

– Det hade varit sjukt roligt om vi kan få till en lösning som gör att jag får chansen att spela i Troja igen. Jag tycker att klubben har en bra framtidplan och spelar en hockey som passar mig. Om detta löser sig så kommer jag vilja hjälpa till att höja tävlingsnivån i gruppen varje dag och bidra till att skapa en miljö som är utvecklande att vara i. Dessutom älskar jag att göra mål, så jag hoppas att kunna göra så många som möjligt i den rödvita tröjan, säger Mikael Roslund.

– Om vi kan lyckas få hem Micke innebär det att vi fyller på truppen med en hel del rutin samt ytterligare en kille med stort Trojahjärta. Under våra samtal har han tydligt signalerat att han är oerhört revanchsugen då han känner att han inte riktigt fått ut max av sig själv den senaste tiden i KHK. Micke stämmer in på den profilen av spelare som vi söker då han har rätt karaktär och en tydlig koppling till Troja. Vi är övertygade om att han kommer passa bra in i vårt spelsystem och kommer kunna producera en hel del framåt för oss, berättar Jens Gustafsson.

KORT OM UPPLÄGGET

Intresset för att hjälpa IF Troja-Ljungby är fortsatt stort, och efter att flera supportrar hörde av sig och efterfrågade en supporterspelare så lanserade vi för några veckor sedan en ny kampanj för supporterspelaren 24/25.

I samband med lanseringen av supporterspelaren 24/25 hade vi ingen namngiven spelare. Utgångspunkten då var att vi skulle lansera namnet på supporterspelaren när allt var i hamn och att målet var att sälja 2500 andelar á 100 kronor. Nu har upplägget ändrats lite och vi har bestämt oss för att försöka landa TVÅ supporterspelare där målet fortsatt är att sälja 2500 andelar á 100 kr men där uppdelningen blir 1250 andelar per spelare.

SÅ HÄR GÖR DU

För att vara med och bidra till Supporterspelaren 24/25, swishar du 100 kr per andel du vill bidra med till 123 143 96 78. Ju fler andelar du bidrar med, desto större möjlighet har du att vinna fina priser.

Tack för ert stöd Trojaner! Vi är Troja Tillsammans!