Troja-Ljungby - Föreningen i våra hjärtan

Föreningen i mitt hjärta, är en kampanj som syftar till att knyta idrottsprofiler samman med sina moderklubbar, för att där igenom skapa engagemang och stöttning till idrottsrörelsen.

Linus Johansson som nu spelar i Färjestad har som moderklubb Troja- Ljungby och har ett stort hjärta och passion för sin moderklubb fortfarande och vad som sker runt klubben. Med det har han nu tillsammans Mattias Åkesson och Target Aid startat upp Föreningen i mitt hjärta.

Mattias Åkesson som också är född och uppvuxen i Troja Ljungby, Har samma som Linus fortfarande kärleken och stoltheten för sin moderklubb som han spelade i från knatte-skolan hela vägen upp till A-laget och debut i Hockeyallsvenskan med klubben och gör denna insamling tillsammans med Linus Johansson och Troja Ljungby med att starta upp Föreningen i mitt hjärta.

Där dom riktar in sig mot Troja- Ljungbys NIU – verksamhet där dom vill att alla ska kunna få en chans, en möjlighet att få både utöva sporten men även testa på den i Troja Ljungby.

Linus och Mattias vill att alla ska få utöva sporten, den sporten dom älskar och i den klubb som dom fick ta sina första skridskosteg i. Linus och Mattias gör denna insamling som då ska rikta sig främst mot ungdommarna i föreningen så att dom ska få rätt föresättiningar. I och med detta behövs, utrustning, puckar, tränare osv för att ge alla en chans att bli så bra som möjligt i Troja-Ljungby.

Tillsammans kan vi göra stor skillnad!