Konferens & Restaurang

Från och med den 1 mars 2024 har IF Troja-Ljungby tagit över driften av konferenslokalerna samt restaurangen i Ljungby Arena. Detta innebär att vi kan erbjuda skräddarsydda konferenser och aktiviteter som passar in på just ert önskemål i samband med match eller ej matchdag i Ljungby Arena.

Ljungby Arena tillhandahåller flera flexibla och funktionella lokaler. Där allt från den lilla gruppen till stora sällskap kan bokas in.

För konferens kan vi erbjuda flera olika storlekar på lokal. Vi har Lilla konferensen med plats för upp till 16 personer och Stora Konferensen med plats för upp till 150 personer. Har man behov för en lokal med ännu högre kapacitet så går det även bra att boka restauranglokalen för konferens.

Utöver konferenser så kan vi även erbjuda möjligheten att boka lokal för andra typer av event så som fester, kalas eller liknande.

I samband med bokningar av konferenser och andra aktiviteter erbjuder vi också möjlighet att beställa frukost, fika och lunch/middag.

Vi fortsätter, så klart, även att erbjuda er mat i samband med våra hemmamatcher i Ljungby Arena. Se matchen från arenans bästa platser samtidigt som du njuter av god mat och dryck!

Lunchserveringen återöppna tisdagen den 20 augusti 2024. Vi återkommer med mer information om detta.

För bokning och frågor kontakta Ingemar ”Igge” Robertsson, restaurang@troja-ljungby.com, 070-5170370 eller info@troja-ljungby.com, 0372-62181.